Mester

Grădină, garaj

 Seră
Se recomandă MESTER Silicon POLICARBONAT la izolarea structurilor din sticlă ale serelor, grădinilor de iarnă și de vară . Rezistă bine la intemperii și la radiații UV,cu flexibilitate durabilă . Poate fi aplicat cu ușurință, aderă bine la suprafețele de sticlă .
Culoare: transparent
Structuri în grădină
MESTER A-Z Adeziv și Etanșant se potrivește perfect la izolarea diferitelor construcții sau structuri din grădină sau curte. Aderă foarte bine pe aproape orice fel de suprafețe. Este rezistent la UV și căldură, impermeabil. Nu conține solvenți și silicon. Este flexibil, poate fi vopsit și are efect fungicid.
Culoare: alb
Plăci metalice trapezoidale

MESTER Silicon NEUTRU se folosește la izolarea elementelor de acoperiș din tablă . Datorită mișcării metalelor, a existenței pericolului de coroziune și a variațiilor de temperatură utilizarea acestui material este o alegere perfectă. Aderă bine, rezistă la intemperii și este foarte flexibil.
Culoare: alb, transparent, maro

Cuptor
MESTER 1000°C Etanșant Termorezistent poate fi utilizat și la etanșarea fisurilor sobelor, șemineelor sau ale ușii focarului. Rezistă în mod durabil la temperaturi de până la +800°C, și pentru scurt timp până la +1500°C. Nu trebuie expus la temperaturi înalte în primele 24 de ore de la aplicare.
Piatră funerară
Cu produsul MESTER Montage LIMPEDE putem izola rosturile, crăpăturile și îmbinările pietrelor funerare. Aderă bine, rezistă la intemperii și UV, este impermeabil. Nu colorează marmura și nici suprafețele de granit. Culoare: transparent
Grătar de curte

MESTER 1000 °C Etanșant Termorezistent poate fi utilizat la etanșarea crăpăturilor și îmbinărilor rotisorului din curte și ale grătarelor cu mangal deoarece rezistă și la solicitări termice mari. Dispune de o mare soliditate, nu este flexibil.
Culoare: antracit

Barcă , iaht
Etanșarea suprafețelor metalice ale bărcilor și iahturilor are o importanță esențială. În acest domeniu MESTER PU4000 Etanșant și Adeziv este un material perfect de etanșare, reprezintă un ajutor real.
Aderă pe aproape orice suprafață . Rezistă durabil la intemperii, este flexibil și ușor de aplicat.
Garnitura chiuloasei MESTER Silicon 300 °C este utilizat la etanșarea durabilă și flexibilă a chiuloaselor, al eșapamentului, țevilor și furtunurilor de aspirare. Este recomandat și pentru etanșarea cazanelor, instalațiilor de încălzire și țevilor de fum.
Culoare: marou roșcat
Eșapament autoturism

MESTER 1000 °C Etanșant Termorezistent cu aderență foarte bună la metale se utilizează la etanșarea elementelor eșapamentului. Asigură o etanșare de mare soliditate, durabilă . Nu este flexibil.
Culoare: antracit

Reparații caroserie
În cursul lucrărilor de reparare a caroseriei, MESTER Etanșant CAROSERIE are rolul de material auxiliar. Poate fi utilizat la etanșarea îmbinărilor și cusăturilor ale lucrărilor de lăcătușerie, a foilor de tablă . Este potrivit și pentru suprafețele de aluminiu eloxat, din PVC sau lemn. Între două suprafețe metalice rămâne moale durabil. Poate fi lăcuit.
Culoare: gri
Parbriz
MESTER Silicon UNIVERSAL este potrivit la etanșarea parbrizului. Este foarte flexibil, rezistă durabil la întemperii. Are o forță adezivă însemnată. Culoare: transparent, alb, gri, negru