Mester

Faţadă

Fisuri pe pereții exteriori

Utilizarea produsului MESTER Acril EXTERIOR oferă o soluție economică pentru umplerea rosturilor din spațiile exterioare, care alături de cartuș este disponibil și în găleți de 10 kg. Rezistă la ploaie chiar și în stare proaspătă și suportă bine razele UV. Este capabil de o mobilitate de 20%. Culoare: alb, gri

Străpungeri de cabluri, cavități
MESTER Spumă POLIURETANICĂ se potrivește perfect la etanșarea străpungerilor de pereți pentru cabluri. Umple cu rapiditate și mare eficiență spațiul aflat la dispoziție. Dispune de proprietăți excelente de izolare termică și fonică. Poate fi tăiată, tencuită, vopsită.
Rostul dintre perete și trotuar
MESTER Izolant BITUMINOS poate fi aplicat nu numai pe suprafețe bituminase. Suportă pe o durată lungă de timp o variație de temperatură între - 20 °C și +80 °C. Poate fi utilizat și în rosturile de dilatație ale trotuarului. Culoare: negru
Jgheaburi de ploaie

MESTER Silicon NEUTRU este indicat la etanșarea îmbinărilor jgheaburilor, a burlanelor de scurgere, țevilor. La utilizare nu se eliberează acid acetic, astfel se poate folosi și la suprafețele predispuse la ruginire.
Culoare: transparent, alb, maro

Cutia contorului de curent electric
Cu produsul MESTER Acril TRANSPARENT pot fi umplute rosturile, crăpăturile structurii cutiilor din lemn ale contoarelor electrice. Poate fi aplicat cu ușurință, aderă bine chiar și pe suprafețele acoperite cu lazură. Flexibil și rezistent la UV.
Șipci de acoperire la ferestre
MESTER Montage POWER este potrivit la fixarea șipcilor de acoperire sau decorative ale ferestrelor în exterior. Aderă bine, este flexibil, rezistă la intemperii. A nu se utiliza la metale predispuse la coroziune.
Culoare: alb
Numărul casei

MESTER A-Z Adeziv și Etanșant poate fi utilizat pe suprafețe unde alte materiale nu pot fi întrebuințate. Rezistă durabil la intemperii, este flexibil, ușor de aplicat și suportă solicitări mari. Cu ajutorul său putem lipi numeroase lucruri și în exterior, pe fațadă.

Cutie poștală
MESTER Montage SUPER este de nelipsit și la lipirea obiectelor metalice în spațiile exterioare. Posibilitățile de utilizare sunt numeroase, cu acest material putem rezolva multe probleme. Aderă perfect pe aproape orice suprafață. Aderă și lipește puternic.
Pavaj de piatră
Pentru lipirea placărilor din piatră este utilizat și produsul MESTER Montage NEOPREN, care poate fi aplicat pe suprafețe atât absorbante cât și neabsorbante. Este ideal și pe suprafețe neuniforme. Este caracterizat de o putere adezivă ridicată și rapidă. Conține solvenți.