Mester

Ferestre, uşi

Încorporarea ferestrelor

MESTER Spumă POLIURETANICĂ se utilizează la sporirea capacităților de izolare termică și fonică ale ferestrelor moderne. Acest lucru se realizează numai dacă în timpul amplasării acestora utilizăm în mod profesional spuma poliuretanică .
În timpul lucrului cea mai importantă operațiune este umezirea corespunzătoare anterioară și ulterioară.

Încorporarea ferestrelor
În vederea umplerii rostului care apare în jurul ferestrei poate fi utilizat MESTER Spumă POLIURETANICĂ. Sporește soliditatea, stabilitatea, precum și asigură izolarea termică și fonică . (Dar nu spuma poliuretanică ține fereastra!)
Încorporarea ferestrelor
 Flaconul de MESTER Spumă POLIURETANICĂ trebuie agitată puternic, în poziție orizontală . Este suficientă umplerea rosturilor până la jumătate fiindcă după evacuarea din flacon spuma își dublează volumul. Se întărește după 30-40 de minute și poate fi tăiată.  Vă rugăm să citiți sfaturile utile de la pagina noastră de web.
Pervaz interior

Recomandăm MESTER Montage FIX pentru fixarea fără cuie sau șuruburi a pervazului amplasat în interior. Una din suprafețe trebuie să fie absorbantă (din lemn, beton, cărămizi, beton celular). Nu trebuie aplicat pe întreaga suprafață, este suficientă doar în linii șerpuite sau în puncte.

Pervaz exterior
MESTER Silicon NEUTRU este utilizat la fixarea pervazului exterior. Putem lipi cu el metale, materiale plastice sau elemente confecționate din amestecuri de materiale. Are o aderență bună pe suprafețele cu conținut de var și ciment. Este perfect și pentru etanșarea rosturilor care apar.
Culoare: transparent, alb, maro
Rostul dintre pervazul exterior și zid

MESTER Acril EXTERIOR reprezintă o soluție pentru etanșarea flexibilă a rosturilor și fisurilor care apar la întâlnirea pervazului ferestrei cu zidul exterior. Rezistă la ploaie chiar și în stare proaspătă și suportă bine razele UV, motiv pentru care poate fi utilizat și pe suprafețe expuse razelor solare. Poate fi vopsit.
Culoare: alb, gri.

Rosturile din jurul ușii

MESTER Acril ETANȘANT VOPSIBIL oferă o soluție profesională și economică în vederea umplerii rosturilor și crăpăturilor dintre ușă și perete. Poate fi zugrăvit și tapetat. Suprafața trebuie să fie absorbantă, uscată și lipsită de praf.
Culoare: alb, gri, maro.

Încorporarea tocului ușii
MESTER Spumă PU PISTOL, cu adaptor poate fi utilizată la umplerea rosturilor dintre tocul ușii și perete. Spuma întărită sporește în mod însemnat izolarea termică și fonică a ușii sau a ferestrei. Poate fi dozată cu precizie întrebuințând un pistol de calitate sau cu adaptorul anexat. Nu uitați umezirea anterioră și ulterioară !
Lipirea pragului
MESTER Montage SUPER este perfect pentru lipirea stinghiilor de acoperire a pragurilor. Rezistă bine la sarcini, aderă la aproape toate felurile de suprafață și lipește aproape toate materialele. Este rezistent la intemperii, detergenți, praf, noroi sau alte impurități.
Fixarea sticlei de geam

Cu ajutorul produsului MESTER Silicon UNIVERSAL pot fi fixate în ramă geamurile ușilor și ferestrelor din lemn. Este foarte elastic (elasticitate 25%), suportă bine efectele variațiilor termice și rezistă la solicitări. Are o aderență bună atât pe sticlă cât și pe lemn.
Culoare: transparent, alb, gri, negru. 

Sticlă termoizolantă
MESTER Silicon NEUTRU este un material auxiliar recomandat la fabricarea ferestrelor termoizolate (așa-numită termo-sticlă ). Menajează suprafața materialelor, motiv pentru care poate fi perfect utilizat la metale. Lipește și izolează bine profilul metalic amplasat între straturile de sticlă . Culoare: transparent, alb, maro.
 
 Ferestre fixe
 Cu MESTER Silicon POLICARBONAT putem fixa sticlele ferestrelor aflate la înălțime ale garajelor, halelor, subsolurilor. Aderă perfect la sticlă și suprafețele metalice, rezistă bine la solicitările intense, este flexibil și nu produce coroziune.
Culoare: transparent.