Mester

Camera de zi, dormitor

Fisuri, crăpături ale pereților

În vederea corectării fisurilor și crăpăturilor existente pe perete, anterior zugrăvirii sau lipirii tapetului, se va folosi MESTER Acril ETANȘANT VOPSIBIL. Poate fi utilizat și la umplerea crăpăturilor dintre scară și perete, precum și dintre tavan și pereți. Poate fi zugrăvit sau acoperit cu tapet.
Culoare: alb, gri, maro
 

Pervaze

MESTER Acril TRANSPARENT poate fi întrebuințat la etanșarea îmbinării pervazelor cu peretele.
La aplicare materialul este alb, dar în urma întăririi devine transparent.
Poate fi utilizat și în spații exterioare, unde nu este expus la contact intens cu apa.
 

Rostuirea parchetelor

La reînnoirea parchetului de diferite tipuri putem folosi pentru rostuire MESTER Etanșant PARCHET . Se poate șlefui, lăcui sau vopsi. Se poate folosi și la rostuirea golurilor dintre parchet și perete. Datorită aderenței excelente poate fi folosit și ca adeziv la obiecte ușoare, ca plinta parchet.
Culoare: frasin/brad, arțar, fag, stejar, cireș, mahon, nuc, wenge, gri deschis.

Ornamente

MESTER DECOR Adeziv Polistiren se utilizează la lipirea ornamentelor și profilurilor din polistiren. După întărire poate fi șlefuit, vopsit, tencuit. Nu conține solvenți sau alte substanțe periculoase.
Culoare: alb

Ștocături
Decorarea spațiilor interioare poate fi realizată și cu ajutorul ștocăturilor, rozetelor, folosind MESTER DECOR Adeziv Polistiren, care are o aderență bună la suprafețele absorbante. Poate fi folosit și la nivelarea neuniformitățiilor la max. 12 mm.
 
Cărămizi decorative

Cu MESTER Montage FIX  putem fixa pe perete fără cuie, fără șurub lemn, metal, PVC, polistiren, ceramică, astfel conferind spațiilor interioare un aspect variat, familiar, estetic.
Este un adeziv fără solvenți, ușor de aplicat, puternic și durabil. Una din suprafețe trebuie să fie întotdeauna absorbantă.

Plăci OSB

Cu MESTER Montage SUPER putem lipi plăci de OSB și plăci de talaș cu ciment. Rezistă bine la sarcină și are aderență excelentă pe aproape orice suprafață. Lipește aproape orice material. Este rezistent la intemperii, detergenți, praf, noroi și alte impurități.

Lambriuri
MESTER Montage POWER se utilizează la lipirea elementelor din lemn (cum ar fi lambriurile). Una din suprafețe întotdeauna să fie absorbantă (de exemplu: lemn, beton, cărămizi, beton celular).
Adezivul nu trebuie aplicat pe întreaga suprafață, este suficient să fie aplicat în linii șerpuite sau în puncte.
Cărămizi
din sticlă

MESTER Montage LIMPEDE se recomandă la lipirea structurilor din sticlă și cărămizi din sticlă. Se întrebuințează și la etanșarea îmbinării dintre perete și cărămizile din sticlă. Rezistă bine la sarcină.
Culoare: transparent

Șipci
pentru parchet
MESTER A -Z Adeziv și Etanșant este recomandat la fixarea fără cuie a șipcilor de parchet. Aderă perfect la aproape orice suprafață (cum ar fi și parchetul laminat). Se întărește rapid și lipește foarte puternic. Este flexibil și rezistă bine la sarcini, suportă solicitări mari.
Poate fi vopsit.
 
Lipirea mobilierului din lemn de brad
MESTER Montage NEOPREN este perfect pentru lipirea elementelor prefabricate sau confecționate individual ale mobilierului din lemn. Dispune de o forță adezivă inițială rapidă și puternică. Cu ajutorul său putem lipi în siguranță și obiecte mai grele, chiar și fără a fi susținute.
Perete
și gipscarton
MESTER Acril RAPID se recomandă la etanșarea rosturilor care apar la îmbinările dintre peretele din gipscarton cu peretele clasic. Poate fi aplicat cu ușurință. Aderă bine și este ușor de prelucrat. Poate fi zugrăvit și tapetat.
Culoare: alb
Țevi
de încălzire
Cu  MESTER Silicon 300°C putem etanșa îmbinările țevilor de încălzire centrale. Rezistă în mod durabil la temperaturi între -40°C și +250 °C (pe scurt timp chiar și mai mult). Este flexibil, impermeabil, rezistă la majoritatea impurităților.
Culoare: marou roșcat
 
Sobă

MESTER 1000°C Etanșant Termorezistent poate fi utilizat și la etanșarea fisurilor sobelor de teracotă, a șemineelor și la ușa focarelor. Rezistă în mod durabil la temperaturi de până la 800°C și pentru scurt timp până la 1500°C. Nu trebuie expus la temperaturi înalte în primele 24 de ore de la aplicare.